Du har säkert hört talas om det men kanske aldrig riktigt förstått om vad det gäller och det är en underhållning som bara växer och växer. Det kommer från USA där det är många miljoner människor som roar sig med det varje dag.Man kan säga att fantasysport är där du går in i rollen som en stor stjärna mixat med tränare och agent inom någon populär sport som exempelvis fotboll, hockey, basket och amerikansk fotboll. Du själv bestämmer vilka som ska spela och var någonstans, och det kan vara de högst betalda storstjärnor i Premier League eller om det gäller hockey så finns det många att välja bland i NHL.

Spela online

Detta är något du kan du prova online. Det är enkelt att komma igång och du har flera olika sajter att välja bland. Genom att kolla in olika sajter kan du få ett bättre hum om vilka sporter du kan satsa på och vilka internationella ligor som finns. De som testat säger att det är riktigt kul!

Vinnargrabb

Man kan ofta läsa om bettare som haft turen på sin sida. På till exempel Expressen skriver man om en lycklig händelse när en kille valde att betta på fotboll. I detta fall var det vanliga fotbolls-EM, men även i fantasysportsbetting kan man kamma hem fina vinster precis som han gjorde. Det är ju dessutom så mycket roligare att själv ha kontroll över vem som spelar.Fantasysport är något som ständigt växer och det är inte så svårt att förstå varför. Inom kort kommer det förmodligen vara på allas läppar även här i sportintresserade Sverige