Längtar du också efter ett miljöombyte och möjligheten att spela golf året om? Då kanske en golfresa till Italien lockar. Det avlånga landet i södra Europa erbjuder flertalet välskötta golfbanor i härliga miljöer, och med nära förbindelser till flygplatserna i både Rom och Milano.

 

Le Robinie Golf Club och Resort i Solbiate Olona, ligger bara ett stenkast från fashionabla Milano och Malpensa Airport. På Le Robinie väntar 18 hål för både nybörjare och proffs, med trevliga faciliteter och boendemöjligheter i närhet till klubbhuset. Banan är designad av ingen mindre än Jack Nicklaus, en av världens främsta golfproffs genom tiderna. Utöver sina många vinster på PGA-touren under sina aktiva år, har Nicklaus dessutom designat flertalet banor runtom i världen.

 

Vare sig du är intresserad av longstay eller en weekendresa i golfens anda, erbjuder Italien något för alla golfintresserade. Läs mer här om erbjudanden kring skräddarsydda lösningar och färdiga paketresor med guldkant som inkluderar boende och måltider genom GO Sport Travel. Det finns alltså något för alla.

Kombinera en golfresa till Italien med god mat och dryck från det italienska köket, och historiska sevärdheter i närliggande byar och städer – en oförglömlig golfresa i magiska Italien väntar på dig!